Om os

Moderne Kunstgalleri

Om Os

Galleri Fusion er etableret i 2021 af kunstelskere fra Aarhus, Danmark. Galleriet er et moderne online kunstgalleri. Vi er erfarne inden for udstilling og salg af original samtidskunst, malerier, fotokunst og tegninger. Vi bestræber os på, at sælge fantastisk kvalitetskunst på en brugervenlig, smart og tryg platform. 

Vi sælger kunst, som vi selv står inden for. Sådan sikre vi succesoplevelser for alle vores kunder og samarbejdspartnere. Vi bestræber os på, at være vores kunders foretrukne valg, når de køber moderne kunst online.

Kunderne er vores eksistensgrundlag. Kunden kommer derfor altid først! 

Vores værdier

  • Troværdighed. Vi er troværdige, fordi vi tager ansvar og vil være vores kunders foretrukne valg. 
  • Passion. Vi er passionerede i arbejdet, fordi vi elsker kunst og kulturen omkring den.
  • Engagement. Vi lægger vægt på, at levere de bedste løsninger til vores kunder.

Mission og vision

Vores mål er at hjælpe kvalitetsbevidste samlere, indretnings og kultur interesserede med, at finde det perfekte kunstværk, til deres specifikke behov.

Det er vores overbevisning, at kunstmarkedet er blevet enormt stort og derfor en smule uoverskueligt, for kunden at gennemskue. Det løser vi ved, at samle det bedste og flotteste samtidskunst under et kunstgalleri.

Vores vision er at blive Danmarks foretrukne valg, inden for online kunsthandel. Det er vores langsigtede vision, at blive Skandinaviens foretrukne online kunsthandel. 

“Art is the only way to run away without leaving home”.

Twyla Tharp 1941 –