Moderne Malerier

Vores udvalg består af moderne malerier, som hver især repræsenterer det gode håndværk. Original kvalitetskunst i alle størrelser og prisklasser. Mange fantastiske malerier lavet af anerkendte og etablerede danske kunstnere, men også malerier fra internationale og upcoming kunstnere.

Læs mere

Vidste du, at original samtidskunst i mange tilfælde, kan være en smart og dekorativ investering til dit hjem? Frem for en masseproduceret plakat eller litografi, der falmer med tiden, og ved kontakt med direkte sollys. Original samtidskunst er nemlig en værdifuld kulturskat, som tildeles bevarer sin værdi og sommetider stiger markant i værdi. Fordi der kun eksistere en original af kunstværket.

Original kunst bidrager til en sund, rolig og behagelig atmosfære i dit hjem. Videnskabelige undersøgelser viser, at når vi kigger på kunst, sænkes vores puls og vores belønningscenter i hjernen stimuleres. God original kunst inspirerer os mennesker og vækker følelsen af glæde, behag og tilfredshed. Kunst kan oftest debatteres, forundre og fortolkes vidt forskelligt af beskueren.

Brug vores gratis kunstrådgivning, hvis du søger kunstrådgivning inden for valg af original kunstværk. Klik her

Søger du en specifik stilart? Udforsk alle malerier, abstrakte malerier, ekspressionisme malerierfigurative malerierimpressionisme malerierkubisme malerierrealisme malerierstilleben malerierstreet art malerier og surrealistiske malerier.

Eller klik på “Vælg Filtre” for, at sortere efter dine foretrukne kategorier. Sådan navigere du nemmere i vores sortiment.

Vælg Filter