Inspiration til maleri og kunst køb

Hvorfor Galleri Fusion?

Kunst Inspiration

Vores udvalg består af original og alsidig samtidskunst, som hver især repræsenterer det gode håndværk. Spændende ny og brugt kvalitetskunst, i alle størrelser og prisklasser. Original kunst lavet af anerkendte og etablerede danske kunstnere, men også kunst fra internationale og upcoming kunstnere. Udforsk vores udvalg af kvalitetskunst malerier, fotokunst og tegninger.

Original kunst

Vidste du, at original samtidskunst i mange tilfælde, kan være en smart og dekorativ investering til dit hjem? Frem for en masseproduceret plakat eller litografi, der falmer med tiden, og ved kontakt med direkte sollys. Original samtidskunst er nemlig en værdifuld kulturskat, som tildeles bevarer sin værdi og sommetider stiger markant i værdi. Fordi der kun eksistere en original af kunstværket.

Kunstens Egenskaber

Original kunst bidrager til en sund, rolig og behagelig atmosfære i dit hjem. Videnskabelige undersøgelser viser, at når vi kigger på kunst, sænkes vores puls og vores belønningscenter i hjernen bliver stimuleret. God original kunst inspirerer os mennesker og vækker følelsen af glæde, behag og tilfredshed. Kunst kan oftest debatteres, forundre og fortolkes vidt forskelligt af beskueren.

Kundens sikkerhed

Vi tilbyder 14 dages bytte- og fortrydelsesret, hvilket betyder at du kan afprøve kunstværket i dit hjem. Hvis du ikke er 100% tilfreds med købet, kontakt os og vi finder en løsning.

All-inclusive levering

Salgsprisen er inklusiv levering, og har ingen skjulte gebyrer. Alt sendes forsikret, efterset og forsvarligt indpakket.

“Art is a line around your thoughts”.

Gustav Klimt 1862 – 1918